miercuri, 29 iunie 2011

Mostre de culori disponibile pentru imitatia de piele


    Pentru ca am avut foarte multe cereri de mostre de culoare pentru imitatia de piele, am hotarat sa facem o postare speciala cu gama de culori disponibila. Cele 11 nuante plus PORTOCALIU (care nu apare in imagine), stau la dispozitia voastra. Va puteti personaliza geanta/plicul in functie de sezon si/sau preferinte (ACESTE NUANTE SUNT VALABILE PENTRU MODELUL DE GEANTA/PLIC "PINK CORAL"). Incercam sa ne extindem gama de produse realizabile din aceste materiale si drept urmare pentru saptamana viitoare pregatim NOI MODELE de plicuri/genti confectionate din imitatie de piele. Va invitam sa ne urmariti!

joi, 23 iunie 2011

Plic supradimensionat/Messenger bag "Pink coral"






Acesta este un produs handmade.
Descriere: datorita lantului metalic (ce poate fi foarte usor ascuns) acesta poate fi purtat ca si plic supradimensionat,messenger bag (geanta tip postas) sau geanta pe un singur umar; este de culoare roz-coral; se inchide cu ajutorul unei capse magnetice si are o stuctura flexibila fiind realizat din imitatie de piele (nu este rigid).
Dimensiuni: inaltime-28.6 cm, lungime-38.7 cm
Pret: 80 lei
Comenzi la:

duminică, 12 iunie 2011

Plic supradimensionat "Blue Lagoon"



Acesta este un produs handmade.
Descriere: plic supradimensionat de culoare bleu-azur, din vinilin lacuit, se inchide cu ajutorul unui nasture sau banda adeziva velcro (arici).
Dimensiuni: inaltime-23.8 cm, lungime-34.7 cm
Pret: 65 lei
Comenzi la:


miercuri, 8 iunie 2011

Plic "Summer flowers"



Acesta este un produs handmade.
Descriere: plic cu trandafiri mari, rosii si flori albe pe un fond bleu; sistemul de inchidere consta in doua capse magnetice.
Dimensiuni: inaltime-18 cm, lungime-30 cm
Pret: 55 lei
Comenzi la: